آبریزی کولر گازی را می توان گفت یکی از مشکلاتی است که در کولرهای گازی بسیار شایع می باشد. و معمولا شاهد این موضوع در فصل تابستان می باشیم. قابل توجه است که هنگامی که از پنل کولرگازی خود آب ریزی می بینید باید هرچه سریع تر به تعمیر دستگاه خود پرداخته و  علت آبریزی کولر گازی را بیابید و رفع مشکل نمایید. چرا که بروز این مشکل نشان دهنده ی خراب شدن و از بین رفتن کولر گازی می باشد و ممکن است خسارت بسیار زیادی را برای منزل یا مکان مربوطه به بار بی آورد.

از جمله این این خسارات می توان به موارد: آسیب به گچ دیوار، خراب و از بین رفتن کاغذ دیواری و یا خراب و پوسیده شدن فرش اشاره نمود. اما لازم به ذکر است که شما می توانید با مراجعه به مراکز تعمیرات کولر گازی مراجعه نموده و مشکل مربوطه را رفع نمایید. ما در این مقاله قصد داریم دلایلی را که موجب می شود کولر گازی شما دچار آبریزی شود را برای شما مخاطبان عزیز بازگو نماییم. لذا توصیه می نماییم تا انتهای این مطلب ما را همراهی نمایید.

برای رفع همه مشکلات مربوط به کولر گازی می‌توانید در کلاس آموزش تعمیرات کولر گازی شرکت نمائید. با شرکت در این دوره قادر به دریافت مدرک فنی حرفه‌ای و بین المللی خواهید بود.

عملکرد کولر گازی چگونه است؟

برای پاسخ به این سوال لازم است ابتدا اجزای تشکیل دهنده ی کولر گازی را برای شما توضیح دهیم. تا بتوانید درک بهتری از عملکرد کولر گازی داشته باشید.

لازم به ذکر است اخلال در هر یک از این سیستم های مذکور ممکن است. موجب آبریزی کولر گازی شده و آسیب به کل دستگاه وارد کند که در ادامه علاوه بر نام بردن اجزای کولر گازی شما را با انواع مشکلاتی که برای کولر گازی ممکن به وجود بیاید نیز آشنا می نماییم.

کولر گازی از یک مجموعه خارجی: کمپرسور، کندانسور، فن و شیر انبساط تشکیل شده است. همچنین اجزای داخلی: فن خنک کننده، اوپراتور، فیلتر هوا، لوله تخلیه و درجه کولر گازی تشکیل شده است.

واضح است که سیستم کولر گازی طی یک فرایند هوای گرم داخل محوطه را بیرون کشیده. و با از بین بردن گرما می تواند فضای داخل را خنک کند. که به صورت چند مرحله اساس کار خنک کننده ی کولر گازی را برای شما توضیح می دهیم.

  • در ابتدا گازی که در کمپرسور متراکم شده است با فشار بسیار بالایی به سمت کندانسور حرکت می کند.
  • در این مرحله گرما از بین رفته و تبدیل به مایع می گردد.
  • در ادامه مایعی از کنداسور خارج می گردد و با عبور کردن از شیر انبساط، و بر اثر افت فشار شدید، دارای دو فاز مایع و گاز شده و در نهایت به سمت ورودی اوپراتور حرکت می کند.
  • در این مرحله مایع تبخیر می گردد و باز هم به گاز تبدیل می شود. و سپس این گاز یا بهتر بگوییم سرما را به سیم پیچ های اوپراتور بر می گرداند.
  • در این مرحله هوای محوطه با چرخش فن از پنل داخلی به سمت پنل خارجی عبور کرده و هوای سرد به داخل فضا وارد می شود.

چرا کولر گازی آبریزی می کند؟

در نهایت سعی داریم به سوالی که در ابتدا در مورد آن به بحث پرداخته ایم پاسخ دهیم. دلایل متعددی می تواند موجب آبریزی کولر گازی شما شود که ما در این مقاله به چند مورد از آن می پردازیم.

نشت هوا علت آبریزی کولر گازی

یکی از شایع ترین دلایل آبریزی کولر گازی ممکن است نشت هوا باشد. به این منظور که زمانی که هوای گرم به دستگاه می رسد لزوما باید از دریچه عبور کند در صورت عبور نکردن این هوا دستگاه دچار اختلال شده و کولرگازی دچار ریزش آب می گردد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *