امروزه وسایل گرمایشی بسیار زیادی در بازار موجود می باشد. از میان وسایل گرمایشی موجود در بازار که توسط شرکت های مختلف تولید و عرضه گردیدند، پکیج ها به دلیل مزایای بسیار زیاد آن ها بین مصرف کنندگان تجهیزات گرمایشی محبوبیت بسیاری دارد. پکیج های زمینی یکی از انواع پکیج ها است که در این مقاله به معرفی جامع پکیج زمینی و آشنایی با آن می پردازیم.

برای تسلط کامل بر تعمیر انواع پکیج های دیواری و زمینی در کلاس آموزش تعمیرات پکیج شرکت نمائید. بعد از پایان دوره مدرک رسمی و بین المللی و فنی حرفه ای دریافت نمائید.

پکیج زمینی چیست؟

محل قرار گیری پکیج های زمینی در خارج از ساختمان و روی زمین می باشد. امروزه پکیج های زمینی نیز مانند پکیج‌های دیواری جایگرین موتورخانه های قدیمی می باشند یا به عبارت دیگر پکیج‌های زمینی نمونه کوچک شده موتورخانه ها می باشند. پکیج های زمینی دارای قدرت و توان بسیار بالایی می باشند به همین دلیل برای استفاده در ویلاها، خانه های چند طبقه، مراکز اداری و ساختمان های بزرگ مناسب هستند.

پکیج‌های زمینی مجهز به مخزن جداگانه ای هستند به همین دلیل نسبت به پکیج های دیواری حجم آب گرم مصرفی بیشتری  ذخیره دارند.

معرفی قطعات پکیج زمینی

پکیج های زمینی دارای قطعات و اجزاء مختلفی می باشند. جهت فهم آسان تر آن، قطعات پکیج زمینی را از دو نمای روبرو و نمای پشت ذکر می نمائیم.

  • اجزاء و قطعات پکیج زمینی از نمای رو برو: دیگ، پنل کنترل، مانومتر، شیر هواگیری، کویل آب گرم، شیر پر کن، میله یونیزاسیون، مشعل، مانیفولد مشعل، پمپ، ترموستات دیگ، الکترود جرقه، شیر کنترل گاز، پایه دیگ، ترموستات آبگرم بهداشتی، درپوش تخلیه، منبع اب گرم مصرفی، کلید خاموش و روشن، کلید تابستانه و زمستانه، دگمه ریست، فیوز، ترموستات آب گرم مصرفی، گیج فشار و دما و ترموستات گرمایش  
  • اجزاء و قطعات پکیج زمینی از نمای پشت: دودکش، لوله گاز، دیگ، مشعل، شیر اطمینان، رفت آب گرم مصرفی، شاسی مشعل، منبع اب گرم مصرفی، لوله رفت شوفاژ، لوله برگشت شوفاژ، آب ورودی شهر، منبع انبساط، فیلتر ضد رسوب

انواع پکیج زمینی بر اساس سوخت مصرفی

از نظر سوخت مصرفی پکیج‌های زمینی را به پکیج زمینی گازی، پکیج زمینی برقی، پکیج زمینی گازوئیلی، پکیج های دو گانه سوز، پکیج های سه گانه سوز می توان تقسیم بندی نمود.

  • پکیج های سه گانه سوز:  نوع سوخت این نوع پکیج ها برق، گاز و گازوئیل می باشد که برای استفاده در محیط های خیلی بزرگ به جهت صرفه ی اقتصادی داشتن مناسب می باشند.
  • پکیج های برقی زمینی: جهت استفاده در مناطقی که گاز شهری وجود ندارد مناسب می باشند و نوع تک فاز و سه فاز دارند.
  • پکیج های دو گانه سوز:  نوع سوخت این نوع پکیج‌ها گاز و گازوئیل می باشد که متناسب با خانه یا نوع محل استفاده و شرایط محیط انتخاب می گردند.

انواع پکیج زمینی براساس محفظه احتراق

پکیج زمینی مشعل­دار: در این نوع پکیج های زمینی از مبدل صفحه ای و مخزن استفاده می شود یعنی پکیج های زمینی مشعل دار مجهز به دیگ گرمایشی نیستند. پکیج‌های زمینی مشعل دار دارای مشعل خطی و مبدل حرارتی مستقیم می باشند.

پکیج زمینی بدون مشعل: برخلاف پکیج های مشعل دار پکیج های بدون مشعل دارای دیگ چدنی یا فولادی می باشند و دارای ظرفیت بالاتری می باشند. این نوع از پکیج های بدون مشعل مناسب برای استفاده در فضاهای بزرگتر می باشند. در این نوع پکیج، از مشعل گازوئیل سوز، گازسوز یا دوگانه سوز استفاده می گردد که خود یک مزیت محسوب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *