دوربین های مدار بسته نوعی ابزارآلات امنیتی هستند که در اماکن مختلف نظیر اماکن دولتی و اماکن خصوصی استفاده می شوند. این ابزار آلات پرکاربرد از دو جزء بسیار مهم بنام دوربین و DVR تشکیل شده اند. دوربین وظیفه تصویر برداری و DVR وظیفه ی ثبت و ذخیره اطلاعات را دارد. این تجهیزات پرکاربرد و کلیدی باعث شده اند که بسیاری از افراد وارد عرصه ی کار نصب دوربین مدار بسته شوند. در ادامه ی مطلب به بازار کار نصب دوربین مدار بسته می پردازیم لطفا تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
شما با شرکت در کلاس های آموزش نصب دوربین مداربسته می توانید این حرفه را متناسب با بازار کار فرا گیرید.
توانایی های لازم برای ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته
- داشتن دانش و توانایی کافی جهت نصب انواع دوربین های مداربسته آنالوگ و آی پی
- داشتن دانش و توانایی نصب برندهای مختلف دوربین مداربسته از جمله هایک ویژن، سامسونگ، داهوا، پاناسونیک و غیره
- داشتن دانش در مورد تنظیمات دستگاه های nvr,dvr
- داشتن دانش کافی در مورد نحوه تنظیمات دوربین های آنالوگ و آی پی
- شناخت قطعات و بخش های مختلف انواع دوربیین های مداربسته
- توانایی تنظیم تصاویر هر دوربین و انجام انتقال تصویر روی موبایل و کامپیوتر
- توانایی سوکت زدن
- قابلیت نصب انواع bnc
- توانایی رفع ایرادات مربوط به انتقال تصویر
- توانایی کابل کشی از هر فاصله ای تا دستگاه ضبط تصاویر
- توانایی طراحی نقشه نصب دوربین های مداربسته
- توانایی طراحی نقشه مسیرهای نصب کابل های دوربین مداربسته
- توانایی انجام پروژه و حدس تعداد دوربین های مداربسته برای فضای موردنظر
معرفی شغل نصب دوربین مداربسته
شغل نصب دوربین مداربسته شغلی است که در آن فرد بتواند فضا یا ساختمان مد نظر را بر اساس نیاز کار فرما، با بهترین قیمت و رضایت کامل کارفرما، با طراحی نقشه ای ایده ال با تعداد دوربین های مناسب به دوربین های مداربسته مجهز کند.
علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، امکان ارتقای شغل نصب دوربین مداربسته به تعمیرات، خرید و فروش انواع دوربین مداربسته نیز می باشد. بنابراین با این تفاصیر بازار کار دوربین مداربسته بسیار عالی و پر رونق می باشد و همیشه برای یک نصاب با تجربه و ماهر دوربین مداربسته کار هست.
بازار کار شغل نصب دوربین مدار بسته
با نظر به این که شغل هایی که نیازمند مهارت یا تخصص خاصی می باشند، دارای طرفداران بسیار زیادی هستند و درآمد بسیار بالایی دارند. می توان شغل نصب دوربین مدار بسته را نیز جزء یکی از صد شغل پردرآمد در ایران دانست. لذا ما توضیحاتی را در مورد معایب و مزایا و درآمد بازار کار نصب دوربین مدار بسته در اختیار شما قرار می دهیم.
با توجه به اهمیت روز افزون دوربین های مدار بسته و وارد شدن به دنیای مدرن می توان این شغل را بسیار پر رونق در نظر گرفت. افرادی که در فروش، نصب و پخش دوربین های مدار بسته فعالیت دارند از درآمد های بسیار بالایی برخوردار هستند.
میزان درآمد نصاب های دوربین مدار بسته
امروزه سیل عظیمی از افراد به این شغل سوق پیدا کرده اند. و با توجه به این که میزان درآمد هر فرد در این شغل بستگی به میزان مهارت و تخصص شخص دارد. عوامل زیادی در درآمد شغل نصب دوربین مداربسته دخیل هستند. برای مثال: یک نصاب دوربین مداربسته ممکن است فقط به نصب دوربین مداربسته بسنده کند در صورتی که فرد دیگر به انجام تعمیرات و خرید و فروش هم می پردازد. قطعا درامد این دو نصاب یکی نیست و درآمد نفر دوم خیلی بیشتر است.
از جمله عوامل موثر دیگر میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
- میزان هوش و توانایی نصاب دوربین مداربسته
- میزان دانش و تجربه
میزان تبلیغات
بنابراین درآمد در این شغل متغیر می باشد. اما به طور میانگین درآمد یک فرد با مهارت و تخصص متوسط و یک فرد متخصص و مهارت بالا می تواند از 10 تا 25 میلیون متغیر باشد.
مزایای شغل نصب دوربین مدار بسته
- می دانیم که این شغل دارای سود بسیار بالا است. لذا واضح است که یکی از مزایای شغل نصاب دوربین مدار بسته سود و درامد بالای آن است.
- برای نصاب بودن شما نیاز به مغازه یا مکان خاصی ندارد کافی است یک صفحه خصوصی در شبکه ی مجازی داشته باشید و خود را به صورت آنلاین به مصرف کننده معرفی نمایید.
- یادگیری مهارت و متخصص شدن در این زمینه زمان زیادی نمی خواهد و شما حدود چند ماه این مهارت را به آسانی فرا خواهید گرفت.
- شما می توانید تایم و زمان کاری خود را کنترل کنید. می توانید فشرده کار کنید یا حجم کاری خود را به حداقل برسانید.
- می توانید به صورت دلخواه با انواع مغازه های فروش دوربین قرار داد های کاری ببندید و از این مغازه ها نیز سود دریافت کنید.
- شما در این شغل نیاز به سرمایه کلان ندارید. و با ابزار های ابتدایی و اولیه می توانید کارتان را شروع کنید.
معایب شغل نصب دوربین مدار بسته
- یکی از معایب قابل توجه این شغل، رقابت بالا یا اصطلاحا زیاد شدن دست می باشد. بنابراین شما هر لحظه موظف هستید اطلاعات خود را به روز کرده و تخصص و مهارت را در خود تقویت نمایید.
- شما دائما در ارتفاع هستید و این گزینه می تواند مخاطراتی را برای شما به ارمغان آورد.
- شما همیشه با برق سر و کار دارید و این امر می تواند گاهی موجب برق گرفتی شود.
- در این شغل یکی از ابزار پر کاربرد شما دریل می باشد. لذا دریل کاری در این کار زیاد است و به مراتب کثیفی زیادی به وجود خواهد آورد.
تجهیزات و ابزار کار نصاب دوربین مدار بسته
- ورود به هر حرفه و شغلی نیازمند تهیه یک سری وسایل و ابزار کار می باشد. ما در ادامه به چند مورد از تجهیزات مهم و پرکاربرد اشاره کرده ایم.
- دریل: در برخی موارد ممکن است شما مجبور به سوراخ کردن دیوار بتنی باشید. لذا داشتن یک دریل مناسب از مهم ترین و پرکاربرد ترین ابزار یک نصاب دوربین مدار بسته می تواند باشد.
- پیچ و رول پلاک: این ابزار آلات ریز بسیار پرکاربرد هستند. زیرا شما به آن ها برای داکت کشی و نصب دوربین نیاز پیدا خواهید کرد.
- سیم چین و انبردست: از این دو وسیله برای قطع کردن سیم ها و BNC زدن استفاده خواهید کرد.
- چسب برق: در موراد متعددی و جلوگیری از لخت بودن سیم ها چسب برق بسیار پرکاربرد می باشد.
- نردبان های مخابراتی یا کشویی: نردبان در این شغل پرکاربرد و کلیدی نیست اما ممکن است در برخی کار ها مانند نصب دوربین ها در ارتفاع های دو متری یا بیشتر مانند کارگاه ها یا کارخانه ها داشته باشید.
من واقعا قبول دارم . شغل عالی هست ولی اگر ایرانی ها درک داشته باشند