با توجه به اینکه شغل کلیدسازی یکی از قدیمی ترین شغل های موجود در ایران به حساب می آید و از شغل های با سرمایه کم به حساب می آید. باید بگوییم شغل کلید سازی معایبی نیز دارد. با توجه به این که در گذشته کلید سازی فقط برای باز و بسته کردن معمولی قفل ها کارآمد بود، امروزه این شغل شکل پیچیده تر و مدرن تری به خود گرفته است. که در ارتباط به این موضوع می توان توضیحات بسیاری داد. اما اگر به عنوان یک کارآموز به تازگی قصد ورود به این شغل را دارید ممکن است با سوال شغل کلید سازی چه مزایا و معایبی دارد؟ رو به رو شوید.

آموزش کلیدسازی

در این مقاله قصد داریم به تمامی سوالاتی که در حیطه شغل کلید سازی برایتان پیش می آید پاسخ دهیم. لذا توصیه می کنیم برای اینکه بتوانید با آگاهی بیشتر در این شغل ورود کنید، تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

مزایای شغل کلید سازی

این شغل دارای مزیت های بسیاری می باشد. به چند مورد از این مزایا خواهیم پرداخت.

  • در این شغل رقیبان کمی دارید.
  • در شغل کلید سازی تنوع کاری بسیار بالایی دارید.
  • با شغل کلید سازی می توانید به درآمد دلخواه خود برسید.
  • برای ورود به این شغل نیاز به سرمایه اولیه کلانی ندارید.

علاوه بر موارد مذکور شغل کلید سازی دارای مزایای بسیاری دیگر می باشد که می تواند شما را تا حد زیادی راضی نگاه دارد. با توجه به این که این شغل نیاز به مدرک تحصیلی یا دانشگاهی ندارد، هر فردی با هر میزان سوادی می تواند در این شغل ورود کند. همچنین برای ورود به این شغل نیاز به حیطه سنی خاصی نیز ندارید. شغل کلید سازی از جمله شغل های بسیار آسانی است که نیاز به نیروی بدنی زیادی ندارد. در نهایت شما می توانید با اجاره کردن یک مکان نه چندان وسیع، کسب و کار خود را راه اندازی نموده و کسب درآمد کنید.

معایب شغل کلید سازی

شغل کلید سازی در حالی که شغل بسیار ساده و پردرآمدی می باشد، در عین حال دارای معایبی است که به چند مورد از معایب آن خواهیم پرداخت.

  • ریسک و خطرات زیاد در شغل کلید سازی. 
  • در این شغل می بایست دقت بالای بسیاری داشته باشید.
  • برای ورود به این شغل باید مهارت لازم را داشته باشید.
  • در این شغل ساعت کاری مشخصی ندارید.
  • در این شغل می بایست به طور  مداوم اطلاعات خود را به روز کنید.

همانطور که مطالعه نمودید شغل کلید سازی دارای معایبی نیز می باشد. در این شغل زمان مشخصی برای کار خود ندارید و هر زمانی از شبانه روز که مشتری از شما در خواست کند، ناچار به حضور در محل کار خود می باشید. در این شغل می بایست تمرکز بسیار بالایی داشتید. اگر در حین کار کوچک ترین لغزشی داشته باشید ممکن است در کار دچار مشکل شوید و مجبور شوید از ابتدا آن را انجام دهید.

همچنین اگر در این شغل خود موفق شوید حجم کاریتان بسیار بالا می رود و ممکن است در طول روز ساعت ها پشت میز خود بنشینید و کار کنید، پایین گرفتن سرتان به طور مداوم موجب می شود در گذر زمان موجب گردن درد شما شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *