قطعا برای اینکه یک ساختمان چند طبقه را به صورت استاندارد برق کشی نمائید اولین سوالی که به ذهتان می رسد، ابزار مورد نیاز برای برق کشی ساختمان است. برق کشی ساختمان باید مطابق با استانداردها انجام گیرد. پس برای انجام سیم کشی ساختمان باید از ابزار و وسایل برق کشی ساختمان، کامل و استانداردی استفاده نمائید. استفاده از ابزار کامل باعث می شود تا بتوانید کار برق کشی ساختمان را با ایمنی لازم انجام دهید. پس حتما لیست ابزار برق کشی ساختمان را به خاطر بسپارید تا در هنگام انجام سیم کشی ساختمان به مشکل بر نخورید.

جهت انجام سیم کشی ساختمان یک طبقه، چند طبقه و چند واحدی به صورت عملی و تخصصی و مطابق با استانداردها می توانید در کلاس آموزش برق ساختمان شرکت نمائید.

لیست ابزار مورد نیاز برای برق کشی ساختمان

ذکر این نکته ضروری است، جهت جلوگیری از خطرات و آسیب های احتمالی توصیه میشود حتما از ابزار دقیق و استاندارد جهت انجام برق کشی ساختمان استفاده نمائید. در زیر لیست کاملی از مصالح مورد نیاز برق کشی ساختمان آورده شده است.

لیست وسایل برق کشی ساختمان : متر، انبردست، دم باریک، سیم بخت کن، سیم چین، جعبه تقسیم، فازمتر، پیچ گوشتی، داکت و چسب برق، مولتی متر، دستگاه تشخیص ولتاژ، فنر سیم کشی، مولتی متر، عیب یاب کابل، دریل، قیچی کابل بری، خم کن لوله، چراغ قوه، بست سیم، کابل دستکش و عینک ایمنی

معرفی مهمترین وسایل برق کشی ساختمان

جهت آگاهی بیشتر به توضیح مختصری در مورد ابزار مهم و کاربردی سیم کشی و برق کشی ساختمان پرداختیم.

  • متر: جهت اندازه گیری دقیق کاربرد دارد.
  • دریل: جهت ایجاد سوراخ روی دیواری استفاده میشود.
  • انبردست: جهت بریدن، نگه داشتن و خم کردن سیم ها مورد استفاده قرار میگیرد.
  • چسب برق: جهت عایق بندی کردن سیم های بدون پوشش کاربرد دارد. 
  • سیم لخت کن: جهت باز کردن روکش سیم ها بدون وارد شدن آسیب و خرابی به سیم ها استفاده می گردد.
  • مولتی متر: مهمترین ابزار برق کشی ساختمان، جهت اندازه گیری ولتاژ و مقاومت و پیدا کردن نوسانات و منبع اصلی برق کاربرد دارد.
  • فازمتر: برای تست جریان برق یا تشخیص فاز و نول بودن سیم ها کاربرد دارد. روشن شدن چراغ پشت فازمتر بیانگر وجود جریان برق و فاز بودن سیم برق می باشد.
  • دستگاه تشخیص ولتاژ: جهت انجام کار با ایمنی و کیفیت بیشتر استفاده می گردد با استفاده از آگاهی داشتن از ولتاژ جریان برق.
  • چراغ قوه: جهت بررسی وضعیت  فیوز و پنل با دقت هرچه تمام تر همراه داشتن چراغ قوه از ملزومات می باشد.

اهمیت استفاده از وسایل برق کشی با کیفیت

اولین فاکتور برای انجام کار سیم کشی بدون خطا و مطابق با استاندار ها انجام این کار توسط تکنسین با تجربه و کار بلد می باشد. اما دومین فاکتور مهم و اساسی استفاده از ابزار مورد نیاز برای برق کشی ساختمان، با کیفیت بالا و استاندارد می باشد. زیرا کار کردن با برق خطرات احتمالی به همراه دارد. در صورت سهل انگاری و یا معیوب بودن ابزار کارتان، ممکن است برق کشی ساختمان به صورت اصولی انجام نپذیرد و خطرات مالی و جانی زیان آوری را به همراه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *