برق صنعتی را می توان یکی از رشته های بسیار گسترده و پیچیده در نظر گرفت. اما به طور کلی می توانیم برق صنعتی را کاربرد برق در صنعت تعریف کنیم. علاقه مندان به این رشته می توانند در شاخه های مختلفی از جمله مقاومت، قدرت،نماد های برقی، ولتاژ و نقشه ها کسب علم کنند و فعالیت نمایند. در ادامه مطلب قصد داریم شما را با کاربرد و آموزش برق صنعتی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

 

توضیحات دوره برق صنعتی

مدت برگزاری دوره : 130 ساعت
میزان سن شرکت کنندگان: 14 سال به بالا
میزان تحصیلات: دیپلم و بالاتر
پیشنیاز: برق ساختمان درجه 2
نوع برگزاری کلاس: حضوری
نوع برگزاری کلاس: عمومی و خصوصی
نوع برگزاری کلاس: تئوری و عملی
مدرک: مدرک آموزشگاه + مدرک فنی حرفه ای + مدرک بین المللی
دوره مرتبط: تابلو برق صنعتی+ پی ال سی صنعتی+ آموزش برق ساختمان

هزینه دوره آموزش برق صنعتی

شهریه کلاس عمومی: 17/000/000 تومان
شهریه کلاس خصوصی : 26/000/000 تومان

مدت زمان برگزاری دوره plc

کلاس عمومی : 130 ساعت
کلاس خصوصی: 100 ساعت
روزهای برگزاری کلاس عمومی: طی روزهای هفته در دو تایم صبح و عصر + پنجشنبه و جمعه در دو تایم صبح و عصر
روزهای برگزاری کلاس خصوصی مطابق با تایم استاد و کاراموز هماهنگ می‌گردد.

سرفصل آموزش برق صنعتی

دوره‌های مرتبط با آموزش برق صنعتی

مزایا دوره آموزش برق صنعتی بای مهر

☑ تئوری و عملی بودن آموزش
☑ بهره‌مندی از اساتید باتجربه و کاربلد
☑ عملی محور بودن کلاس و آموزش
☑ امکان انجام کار عملی توسط کاراموزان با نظارت اساتید
☑ امکان تجدید دوره رایگان برای کاراموزانی که نیاز به یادگیری بیشتری دارند
☑ پشتیبانی نامحدود کاراموزان حتی پس از پایان دوره و ورود به بازار کار
☑ دریافت مدرک آموزشگاه بعد از پایان دوره
☑ دریافت مدرک فنی حرفه ای و رسمی و بین المللی در صورت قبولی در آزمون فنی حرفه ای

سوالات متداول آموزش پی ال سی صنعتی

دوره آموزش برق صنعتی تلفیق دوره آموزش تابلو برق صنعتی و پی ال سی است. در واقع این دوره جامع و کامل است.

دوره آموزش برق صنعتی در آموزشگاه بای مهر بصورت تخصصی و تئوری عملی برگزار می‌گردد. این دوره پروژه محور است و کاراموزان بعد از پایان دوره براحتی می‌توانند وارد بازار کار شوند.

دوره آموزش برق صنعتی

با توجه به رقابت شدیدی که در بازار کار حاکم است. آموزش برق صنعتی می تواند به شما کمک کند تا بتوانید با فرا گرفتن این رشته آینده ی شغلی خود را تضمین کنید. لذا همانطور که می دانید انرژی برق یکی از انرژی های بسیار پر کاربرد می باشد که در زندگی تک تک ما دارای اهمیت فراوانی است. 

عمده مصرف انرژی برق را به دو شاخه برق خانگی و برق صنعتی تقسیم بندی می کنند. پس برقی را که در صنعت استفاده می کنیم برق صنعتی می گوییم. 

آموزش این رشته بسیار گسترده و دارای شاخه های بسیار متعددی می باشد. و در قالب یک یا چند پاراگراف قابل توضیح نمی باشد. شما می توانید صفر تا صد برق صنعتی را در آموزشگاه های خصوصی یا در دانشگاه ها به عنوان رشته ی انتخابی فرا گیرید.

نکته مهم: اگر هیچ گونه پیش زمینه ای در مورد برق ندارید، جهت شروع آموزش و کار نیاز است، تا ابتدا در کلاس های آموزش برق ساختمان شرکت کنید.

آموزش برق صنعتی

آشنایی با برق صنعتی

به کنترل و مصرف انرژی الکتریکی در یک کارگاه یا کارخانه صنعتی برق صنعتی می گوییم. علاوه بر این در این رشته از تکنیک ها و روش هایی استفاده می شود که می توان در نظارت و استفاده از برق در صنعت صرفه جویی کرد.

برق صنعتی در جا های مختلفی از جمله: بیمارستان ها، ساختمان های اداری و تجاری، ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی استفاده می شود.

در تعریف دیگر از برق صنعتی به صورت تخصصی می توان یک شبکه ی سه فاز و قدرت و تجهیزات قدرت را نام برد. برای مثال موتور های سه فاز، ژنراتور ها یا ترانس های قدرت نوعی شبکه سه فاز هستند.

معرفی تجهیزات مورد نیاز مهندس برق صنعتی

مهندسین برق برای تحویل دادن یک کار بی عیب و نقص به تجهیزاتی نیاز دارند که برخی از این تجهیزات مهم را نام می بریم و هر یک را برای شما توضیح می دهیم.

رله بی متال

این ابزار پرکاربرد و مهم وظیفه محافظت کردن از موتور الکتریکی را در برابر شدت و جریان اضافه بار دارد. جنس این ابزار از دو فلز غیر هم جنس می باشد که بر اساس اختلاف موجود بین ضریب انبساطی که در میان این دو فلز ایجاد می شود کار می کند.

کنتاکتور

یکی دیگر از تجهیزات بسیار مهم و کاربردی کنتاکتور می باشد. وظیفه ی این قطعه ایجاد ارتباط الکتریکی یا قطع ارتباط الکتریکی بین منبع تغذیه و بار می باشد. این قطعه از دو هسته متحرک و ثابت تشکیل شده است که در مرکز هسته ثبات یک سیم پیچی وجود دارد که در صورت ایجاد جریان الکتریکی، جریان از سمت هسته متحرک به سمت هسته ثابت حرکت می کند.

کلید مینیاتوری

این ابزار مهم یک قطعه الکترو مکانیکی می باشد که وظیفه ایجاد یا قطع جریان را دارد زیرا با این کار می تواند محافظ کاربر در برابر اتصال کوتاه یا اضافه بار شود. این ابزار ها دارای دو نوع حرارتی و مغاطیسی می باشند. 

شاسی

یکی دیگر از ابزار و تجهیزت بسیار مهم در زمینه کار با برق شاسی می باشد. وظیفه ی این قطعه پر کاربرد فرمان دادن به قطع و وصل جریان به طرف رله ها و کنتاکتور می باشد. این ابزار آلات دارای انواع مختلفی هستند که آن ها را بر اساس قطر و شکل و نوع آن ها تقسیم بندی می کنیم. 

کلید حرارتی

یکی از تجهیزاتی که امنیت بسیار بالایی دارد و وظیفه کنترل جریان حرارتی و قطع جریان را به عهده دارد. هم چنین کلید حرارتی گاها به عنوان محافظت کننده عمل می کند.

ترمینال ریلی

وظیفه ی این قطعه اتصال و ارتباط میان سایز قطعات و تجهیزات را دارد. ترمینال ریلی دارای انواع مختلفی مانند: ترمینال های معمولی، فشاری، دو طبقه و چند طبقه هستند.

صفر تا صد اموزش برق صنعتی

کاربرد برق صنعتی شامل موارد چه مواردی است؟

برق صنعتی را می توانیم به دو نوع تقسیم کنیم: درجه یک و درجه دو. در دانشگاه انواع برق درجه یک و درج دو را به طور کامل و جامع تدریس می کنند. ما در ادامه ی مطلب چند مورد از کاربرد های مهم برق صنعتی را برای شما توضیح خواهیم داد.

  • خاموش و روشن کردن موتور های تک فاز توسط کلید گردان
  • خاموش و روشن کردن کمپرسور توسط کنتاکتور
  • کنترل کردن یک موتور توسط یک رله 
  • روشن کردن یک موتور نوار نقاله
  • کاهش یا کنترل توان یک راکتیو توسط چند خازن
  • کنترل دور یک موتور سه فاز توسط درایو الکتریکی
  • خاموش و روشن کردن روشنایی یک کارگاه توسط یک کنتاکتور و دو شستی استارت و استاپ
  • راه اندازی پمپ کشاورزی توسط کلیدی به اسم ستاره مثلث.
  • روشن و خاموش کردن کلید الکتریکی سه فاز توسط یک کلید صفر و یک گردان.
  • تقسیم کردن برق سه فاز در ورودی یک کارگاه توسط چند کلید اتوماتیک. 
  • نمایش دادن مقدار جریان هر یک از فاز های یک کارگاه توسط آمپرمتر دیجیتالی تابلویی.
  • راه اندازی یک موتور سه فاز یا تک فاز توسط سافت استارت برای جلوگیری از لرزش بر روی نوار نقاله.

بازار کار برق صنعتی چگونه است؟

طی تحقیقات آماری که صورت گرفته است تعداد شهرک های صنعتی روز به روز رو به افزایش است از این رو نیاز به نیروی کاری در زمینه برق صنعتی نیز رو به افزایش می باشد. علاوه بر این با اجباری شدن نصب آسانسور در واحد های مسکونی و تجاری و با اضافه نمودن به این موضوع که اکثر آسانسور ها با برق سه فاز کار می کنند می توان نتیجه گرفت که بازار کار برق صنعتی به زودی اشباع خواهد شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *