آموزش هوشمند سازی ساختمان از جدیدترین رشته ها جهت مدیریت ساختمان ها برای رفاه بیشتر، همچنین کنترل قسمت های مختلف ساختمان ها میباشد. این رشته ی نونین به دلیل پیشرفت تکنولوژی در ساختمان ها و منازل در ایران و خارج از کشور بازار پر رونقی دارد و همین موضوع سبب شده تا افراد زیادی جذب این رشته شوند. کاراموزان علاقمند به این رشته میتوانند در کلاس های آموزشی آموزشگاه بای مهر بهره گیری از اساتید با تجربه و انجام کار عملی توسط کاراموزان، شرکت نمایند و این حرفه را تخصصی و متناسب با بازار کار فراگیرند.
آشنایی با BMS در هوشمند سازی ساختمان
BMS مخفف کلمه ی Building Management System به معنی سیستم مدیریت ساختمان می باشد. سیستم BMS برای کنترل و مدیریت ساختمان های بزرگ و عظیم مورد توجه قرار گرفته است. از سیستم BMSبرای سریعتر انجام شدن کارها بهره میگیرند. همچنین این سیستم باعث صرفه جویی در مصرف انرژی میشود. با هوشمند سازی ساختمان ( BMS )میتوانید یک ساختمان مدرن را تجربه کنید. هوشمند سازی ساختمان فقط شامل هوشمند کردن ساختمان با خاموش و روشن کردن لامپ به وسیله ی موبایل نیست بلکه این سیستم سیستم تهویه مطبوع، سرمایشی و گرمایشی، کنترل تردد، دوربین های مداربسته، اعلام حریق، اطفای حریق، سیستم های روشنایی، کنترل تردد، پله برقی و … نیز کنترل دارد.
معرفی دوره هوشمند سازی ساختمان BMS
دوره ی هوشمند سازی ساختمان در آموزشگاه تخصصی بای مهر پروژه محور می باشد. یعنی کاراموز با انجام کار عملی به راحتی بعد از پایان دوره با پشتیبانی کاراموز توسط آموزشگاه و اساتید با تجربه به صورت نامحدود میتواند وارد بازار کار شود و پروژه های بزرگی طراحی، سناریو نویسی و اجرا کند. کاراموزان بعد از پایان دوره با قبولی در امتحان نهایی فنی حرفه ای میتوانند مدرک فنی حرفه ای و بین المللی کسب کنند تا در صورت نیاز به مهاجرت، مدرک را ارائه دهند.
نکات مهم آموزش هوشمند سازی ساختمان
آیا شما می دانید اگر سیستم هوشمند سازی ساختمان را مطابق با اصول و به طور صحیح پیاده سازی نکنید، چه پیامدهایی برای شما دارد؟
جهت پیاده سازی سیستم هوشمند سازی ساختمان باید در مورد موارد زیر اطلاعات کامل داشته باشید:
- تعیین زیر ساخت ها
- یکپارچه سازی تجهیزات (مهم ترین نکات هوشمند سازی ساختمان)
- خرید تجهیزات با کیفیت
- قیمت دهی
- بررسی و ارزیابی نیازهای ساختمان
- توجه به میزان مصرف انرژی تجهیزات
- خرید قطعات مقاوم در برابر نویز
- برقراری اصولی امنیت ارتباطات
تمامی موارد ذکر شده از اصول و نکات مهم در پیاده سازی هوشمند سازی ساختمان دارد. همه ی موارد فوق در آموزشگاه بای مهر به صورت تخصصی با بهره گیری از اساتید با تجربه و کاربلد آموزش داده میشود.
روش های هوشمند سازی ساختمان
به طور کلی سیستم هوشمند سازی ساختمان به دو روش بی سیم و با سیم انجام می شود. هوشمند سازی ساختمان در روش با سین تمام اتصالات بین اجزای آن توسط کابل انجام می شود. روش با سیم نسبت به روش بی سیم کمی قدیمی تر است، اما نقش بزرگتری در بازار هوشمند سازی ساختمان دنیا دارد. این سیستم از پروتکل های مختلفی از جمله KNX، BUS استفاده میکند.
جدیدترین روش، روش هوشمند سازی اینترنت اشیاء یا همان نوع بی سیم است. مزیت اصلی این روش این است به انواع اتصالات سیم نیازی ندارد. از مزایای دیگر این سیستم میتوان به ارزان بودن، گستردگی خدمات و امکان پیاده سازی آن روی هر ساختمان با هر نوع سیستم برقی اشاره کرد.
پیش نیاز آموزش هوشمند سازی ساختمان
پیش نیاز دوره ی هوشمند سازی ساختمان دانستن مقدماتی از برق ساختمان می باشد. شاید اگر با آموزشگاه های مختلفی تماس بگیرید و در این زمینه مشاوره بگیرید، این مطلب را بازگو نکنند. اما اگر هیچگونه پیش زمینه ی در زمینه ی برق ساختمان نداشته باشید قطعا یادگیری هوشمند سازی ساختمان برای شما بسیار مشکل خواهد بود. توصیه ما به شما این است اگر پیش زمینه ای در مورد برق ساختمان ندارید ابتدا در کلاس آموزشی برق ساختمان درجه 2 شرکت کنید سپس به سراغ یادگیری هوشمند سازی ساختمان بروید . لازم به ذکر است که شما در میانه راه با یادگیری برق ساختمان نیز میتوانید وارد بازار کار شوید کسب درامد کنید.
بازار کار و درآمد هوشمند سازی ساختمان
مشغله های کاری و رفتن جامعه به سمت جامعه ی مدرن جهت آسایش و رفاه مردم، هوشمند سازی ساختمان در شهرهی بزرگ و پر جمعیت به یک نیاز اساسی تبدیل شده است. امروزه حرفه ی هوشمند سازی ساختمان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. از این رو هوشمند سازی ساختمان بازار کار و درآمد ایده عالی دارد. برای اینکه یک پروژه ی هوشمند سازی را به درستی و مطابق با اصول پیاده کنید به دانش و مهارت بالا و همچنین تخصص در این زمینه نیاز دارید. همچنین لازمه ی کسب درامد بیشتر یادگیری صفر تا صد آموزش هوشمند سازی ساختمان میباشد.
بعد از کسب مهارت کافی میتوانید برای شرکت هایی که در زمینه ی هوشمند سازی فعالیت دارند رزومه ارسال کنید و استخدام شوید و کسب درامد کنید. یا در سایت هایی که در این زمینه فعالیت میکنند انلاین ثبت نام کنید و به عنوان نیروی متخصص در این زمینه مشغول به کار شوید. میزان درامد این کار بستگی به زرنگی شما در این کار دارد مثلا میتوانید ارتباطات خود را از طریق ارتباط با فروشگاه ها و مدیران تجهیزات هوشمند سازی ساختمان گسترش دهید تا بتوانید پروژه های بزرگتری بگیرید و درامد بیشتری کسب کنید.
از موارد دیگری که در کسب درآمد و نقش بیشتر شما در بازار کار موثر است. میتوانیم انجام تبلیغات از طریق مختلف و در شبکه های اجتماعی مختلف را نام ببریم. همچنین اگر به اندازه ی کافی در مورد هوشمند سازی ساختمان علم دارید میتوانید شاگرد بگیرید و به عنوان مدرس نیز از این حرفه کسب درامد کنید. متوسط درآمد ماهیانه این شغل حدودا بین 15 تا 25 میلیون تومان میباشد.